Blogginlägg

Inside Sagalind December 2017

Sammanfattar året 2017

Blogginlägg, VITA, Nordal

Mycket har hänt sedan starten av Sagalind, fler medarbetare har kommit in i vår gemenskap och svetsat sig samman i teamet. Vi går mot slutet av vårt första år som aktiva med flaggan hissad och hoppet högt inför 2018. Det gångna året blev kortvarigt för Sagalind eftersom vi startade verksamheten först i November, men med resultat bättre än vi förväntat oss. Bloggen inleds med ett avslutade inlägg för 2017, så komiskt.

Välkomnar våra nya leverantörer

Först in hos oss var agenturer Happynest som bl.a tillhandahåller oss med de stilfullt designade lamporna från VITA Copenhagen.

eos_large_brun

VITA vårt än så länge absolut populäraste varumärke! Bästsäljaren är den familjära taklampan (finns även som golv och bordsversion) gjord från handplockade gåsfjädrar ”Eos”. Vi har sett en tydlig trend där vit och det ljusbruna alternativa verkar mest poppis.

VITA erbjuder ett stort sortiment med stilfullt designade lampor för alla hem. Varje lampa fungerar som golv, tak eller bordslampa med ett enkelt tillägg.

 

 

 

 

Senast in i ledet kom Danska Nordal som erbjuder en rad unikt designade möbler samt inredningsdetaljer. Vi kommer att se mer från deras rofyllda sortiment under 2018.

På bilden ser vi den praktiska och mycket smakfulla hyllan Wire från Nordal.

Vi ser det som föga förvånande om Nordal blir en nyckelspelare i vårt sortiment under 2018. Det är med stor spänning vi inväntar deras nya sortiment för SS18.

Under tiden finns de större pjäserna tillgängliga hos oss och även mindre inredningsdetaljer inom kort.

 

 

 

Kommentera